Sweet home 3D

30.11.2015 15:54

Ještě jsme se ani nevzpamatovali a už tu máme 2. ročníkovou práci tohoto roku. Tentokrát jsme měli v programu Sweet home 3D vytvořit inzerát na jednopatrový rodinný domek. Práce s tímto programem se mi líbila, jediná vada byla, že se do programu musel stahovat nábytek a různé textury. Tomuto programu bych dal asi 1-2 a  to z předtím uvedeného důvodu.

Tak a tady máte můj návrch rodiného domku. Nechtěli byste se do něho rovnou nastěhovat? Já tedy rozhodně ano! :D

Nabízíme na prodej jednopatrový rodinný domek 6+1 na okraji města Aše. Dům je vybaven novou kuchyní od firmy Livanza ze září roku 2015, 2 dětskými pokoji (jeden chlapeckýa jeden dívčí), ložnicí s novou postelí z roku 2014, obývacím pokojem, počítačovou pracovnou a zrekonstruovanou koupelnou. Všechny místnosti spojuje dlouhá chodba. Venku je ještě malá zahrádka s jabloní, grilem a zahradním stolkem.  V domě byly na začátku roku 2015 dělány nové elektrické rozvody a nové topení. Tento zcela zrekonstruovaný a kompletně vybavený dům stojí 3 500 000 Kč.

Jo a málem bych zapomněl... :) Ještě před ročníkovou prací jsme měli za úkol navrhnout si pokoj podle vlastních představ. No a co by to byl za vysněný pokoj bez plazmové televize, počítačem a ledničkou... :D

—————

Zpět